Startside
StartsideOm mig på arbejdeCVOm mig og min fritidKontakt mig
Om mig og min fritid

Jeg er gift på 28. år og har 2 voksne børn på henholdsvis 26 og 22 år. 
I vores familie er vi ikke ryger, men har dog ikke noget imod at gæster ryger. 
Jeg nyder at arbejde i haven og har meget sjov med at dyrke vores egne grøntsager. Jeg bruger også en del tid på at få mine orkidéer til at blomstre og formere sig. 
Jeg holder meget af en hyggelig stund i sofa hjørnet med en god bog, det bliver dog også til lidt motion et par gange om ugen.
Jeg har i mange år lavet frivilligt forenings arbejde, bl.a. i Slagelse garden, hvor jeg var formand for venneforeningen i en årrække.
Jeg er kreativ og kan lide at lave både traditionelt samt moderne håndarbejde, i øjeblikket er jeg ved at lære moderne knipling. Jeg kan lide at lave mad og bage og nyder når ungerne komme på besøg og vi tager en eftermiddag i køkkenet sammen.
Jeg er hjælpsom, udadvendt og social, og ser lyst og positivt på livet, dog uden at være naiv, jeg er følsom, men på en sund og robust måde.
Jeg kan lide at have kontakt med andre mennesker, uden at hverdagen bliver en "snakke klub". Dette er en medvirkende årsag til at jeg i min ledigheds periode har meldt mig til power jobsøgerne.  Power jobsøgerne er en gruppe ledige der frivilligt uden om jobcentre og fagforeninger mødes 1 gang om ugen og hjælper hinanden med at komme i job igen, bl.a. ved sparring på CV og ansøgninger og forberedelse til jobsamtaler osv., det giver også en kontakt til "omverdenen", som man kan mangle når man er ledig. 


 
ADIDAS STAN SMITH,NIKE LUNAREPIC LOW FLYKNIT 2,ADIDAS CLIMACOOL,NIKE ZOOM WINFLO 4,SAUCONY SHADOW 6000 CHAUSSURES,NIKE AIR MAX 2017
NIKE HYPERVENOM PHELON TF,NIKE INTERNATIONALIST WOMEN CHAUSSURES,NIKE KYRIE 3,NIKELAB AIR ZOOM LWP,NIKE LEBRON 13 NIEDRIG,NIKE LEBRON 14